Entry: Gott Nytt År! 2005-01-02Ja, då var det nytt år igen! ;o) Hoppas att det blir ett bra år för både mig och alla andra! Jag älskar att ta fram en ny tom kalender som förhoppningsvis ska fyllas med en massa roliga saker under året. Det som står närmast i den är den 3:de: 6-års kalas! Och det som jag sett fram mot länge nu... den 7:de januari åker jag på årskonferans till Billingehus med Alpnaering.

Mina mål dett år är: (p.s lämnar inga nyårslöften, utan det är bara mål ;o) )

  • Åka oftare till Stockholm. (och Blink)
  • Gå ner mer i vikt.
  • Rensa ut lite skräp..
  • Hitta ett trevlig jobb eller utbildning.
  • Få iordning en kryddträdgård.
  • Gå några roliga kurser..

Och så en massa andra saker....


Ja, det har väl inte undgått någon om den förfärliga katastrofen i Asien! Jag har inte ord för att säga vad jag känner. Har nu kommit till det stadiet att jag nästan inte orkar läsa tidningarna eller se nyheterna. Orkar inte se alla dessa otäcka bilder. Har gråtit många tårar framför nyheterna senaste veckan.

Hur det går med vårt projekt att få Oscar att sova bättre!? Ja, ja.. har börjat lite smått med att inte ta upp honom ur sängen när han vaknar till på senkvällen, utan att få honom att somna om.. Har inte orkat ta tag i att han ska somna ensam där på kvällen och inte tagit tag i nattmålet. Jag ska!! När jag orkar.. ;o)  

   1 comments

b l i n k
January 2, 2005   12:25 PM PST
 
å gulle dig! ser fram emot att ses lite oftare! å det är ju inte bara du som ska komma, utan även JAG kan ju resa lite nån gång! ett mål 2005! kram

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments