Entry: Julstök 2004-12-23Tidsbrist
Oj, dagarna springer i väg och jag hinner inte med! Kan någon stoppa tiden åt mig? Jag får nog helt enkelt inse att jag inte kan hinna allt!

På stan
Är man riktigt frisk när man ger sig in till stan (Katrineholm) med två barn i julrusningen? Nja.. Jag gjorde i allafall det.. In med barnen, vagnen och mig själv i bilen. Nu ska uträttas ärenden! Trodde jag! Mycket folk, Max som tyckte alla var i vägen.. Men en nöjd och belåten Oscar i vagnen. Lovade Max i ett svagt ögonblick att vi skulle inta lunchen på Mc Donalds.. Mitt bland alla människor stötte vi på mormor & U.. De fick förbarma sig över Oscar så gick jag och Max ensamma och åt lunch. Skönt! Vi satt i lugn och ro och åt och tittaade på alla stressade människor. ;o)

Sjukt var det här
Max har haft ett par dagars feber.. en så där 39,5.. Han är inte sjuk för övrigt. Maxs stora bekymmer är hur det ska gå med julen. När febern gett sig och allt är som vanligt igen så utbrister Max glatt: "Vilken tur att jag är frisk igen.. Nu behöver vi inte beställa en lastbil som kör mina julklappar från mormor!" Oj, han förväntar sig tydligen MASSOR av julklappar, en hel lastbil.. :o)

Julhandel
Det har julhandlats i flera omgångar.. I måndags blev det IKEA i Örebro.. Såg framför mig alla människor som skulle trängas med mig.. Men det var riktigt behagligt på IKEA och inga köer i kassorna! Skulle bara ha lite smått och gott.. Oj, vad småsaker kan kosta. ;o) 1000:- bara försvann på småsaker typ: Värmeljus, papper, snören, spöklampa, dyna till barnstolen, några hyllor, riddarsvärd osv...

Julpyssla
I år skulle det pysslas för fullt... Men, men det blev inte så mycket pyssel... Max och jag gjorde trolldegshjärtan att sätta på paketen.. I år har jag lagt ner lite mer tid på inslagningeän jag brukar.. och några rim blir det.. ;o)


 

Julstäda
Nu ger jag upp.. får helt enkelt inse att julen kommer vare sig jag är klar eller inte! :o) Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete. Är det inte så det heter? Man kan skapa stämning med lite fina dukar, lite doftljus och en mindre fin gran...även tomtar blir hungriga....

God Jul önskar jag alla läsare!!

   1 comments

Mia
December 26, 2004   12:56 PM PST
 
Jo vi har haft det riktigt bra, lugnt och skönt. I går infann sig den stora slappar dagen. Och idag är det dax för middag hos mor & far. Hoppas du inte blev allt för stressad på sluttampen. Det blir ju liksom jul hur som.
Kramkram o gott nytt år!

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments